AKREDYTACJE 2018-12-11T09:00:34+00:00

AKREDYTACJE MEDIALNE

Akredytacje On-line.

Przedstawicieli krajowych i międzynarodowych agencji prasowych, stacji telewizyjnych, stacji radiowych, ogólnopolskiej prasy i portali zapraszamy do akredytowania się online na Warsaw Comic Con. O przyznaniu akredytacji lub odmowie przyznania akredytacji decyduje Biuro Prasowe Ptak Warsaw Expo.

W razie pytań lub niejasności prosimy po kontakt:

m.topolski@warsawexpo.eu

(wymagane)

Informujemy, że administratorem Pani/Pana danych osobowych jest spółka PTAK WARSAW EXPO sp. z o.o. z siedzibą w Nadarzynie (05-830), Al. Katowicka 62, KRS 0000671001. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, lecz konieczne do realizacji umowy. Pani/Pana dane osobowe będą przetwarzane w oparciu o treść art. 6 ust. 1 pkt a, pkt c Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO). Przysługuje Pani/ Panu prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz prawo do żądania ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych do innego administratora danych, prawo do wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody na ich przetwarzanie w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania dokonanego na podstawie zgody przed jej cofnięciem. Przysługuje Pani/Panu prawo wniesienia skargi na przetwarzanie danych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych. Dane osobowe będą przetwarzane nie dłużej jednak niż przez okres 2 (dwóch) lat od daty złożenia zgłoszenia uczestnictwa. Pani/Pana dane osobowe spółka PTAK WARSAW EXPO sp. z o.o. z siedzibą w Nadarzynie może przechowywać dla celów ustalenia, dochodzenia lub obrony przed roszczeniami związanymi z procesem rekrutacji przez okres 3 (trzech) lat. W przypadku zaistnienia wątpliwości lub jakichkolwiek pytań dotyczących przetwarzania danych osobowych przez spółkę PTAK WARSAW EXPO sp. z o.o. z siedzibą w Nadarzynie, prosimy o kontakt pod adresem e-mail rodo@warsawexpo.eu.